ПП-ДБ очаква план от ГЕРБ-СДС как ще се продължи от тук

...
ПП-ДБ очаква план от ГЕРБ-СДС как ще се продължи от тук
Коментари Харесай

ПП-ДБ към ГЕРБ: Вие сте на ход, предложете как да излезем от кризата

ПП-ДБ чака проект от ГЕРБ-СДС как ще се продължи от тук насетне, оповестиха от обединението.

" Уважаеми сътрудници от ГЕРБ-СДС, ваша е отговорността да кажете по какъв начин може да продължим. Действахте едностранно в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите си и предложете съответен проект, съответен на рецесията, която създадохте.

Вие сте на ход ", оповестиха от обединението.

" Ние от ПП-ДБ осъзнаваме нуждата България да има постоянно държавно управление, което да извършва промените, които са обрисувани в проектоспоразумението. Ние оставаме виновни към ориста на страната и подготвени да споделим отговорността за общо ръководство. Това може да стане единствено при възстановяване на формулата на доверие и гарантиране на действителната реализация на промените. Това може да стане единствено със споделен екип, който съблюдава поетите задължения, със мощен темперамент, резистентност към напън и лидерски качества, тъй че да може да се оправя с големите провокации пред България през днешния ден. "

От ПП-ДБ показват, че осъществяването на мандат за сформиране на кабинет изисква гласоподаване на доверие във фигурата на премиера. " Това е фундаменталната причина, която се изисква по Конституция. Гледахме на Николай Денков и Мария Габриел като гаранти за реализирането на тази формула и инвестирахме големи старания в построяването на доверие в техните интегритет и резистентност ", прибавят те.

И показват, че с връщането на изпълнен мандат е " фрапантно нарушена формулата на доверие и слага страната пред нова политическа рецесия ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР